Selecteer een pagina

Lessen

Op de donderdag avond vanaf 19:30 wordt er djembe les gegeven, steeds in blokken van 10 lessen.

Wat leren we?

Afrikaans ritmes, solo frases en ook de doundoun partijen komen aan bod.

Waar?

Opperduit 254 Lekkerkerk

Voor deelnemen aan deze lessen, neem even contact met me op zodat je snel mee kunt trommelen! yvonne@djembelekkerkerk.nl of bel 06-34130744

Paulus Kock

Doundounsaba Lessen

Regelmatig wordt er ook doundounsaba lessen gegeven door Paulus Kock.

“saba”betekent drie en doundounsaba is dus het bespelen van drie doundouns tegelijkertijd. De doundouns worden bespeeld met twee stokken en zijn de begeleidingsinstrumenten bij de djembe’s.
Als we met ritmes op de doundouns bezig zijn, worden ook vaak djembe partijen duidelijker. Ook is er de mogelijkheid om het notenschrift hiervan te leren.

Voor deelnemen aan deze lessen, neem even contact met me op zodat je snel mee kunt trommelen! Privé lessen zijn ook mogelijk, zowel in theorie als praktijk.